Nota de informare privind protecţia datelor personale

SC ECOSPRINT 78 SRL, denumită mai departe O’BROTHERS SOCIAL PUB, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.obrothers.ro si www.facebook.com/obrothers.ro , respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează aceste site-uri în vederea efectuării de rezervări si comenzi on-line sau telefonice.

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE 2016/679 si a Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private,  O’Brothers Social Pub are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

O’Brothers Social Pub se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-urilor www.obrothers.ro, www.facebook.com/obrothers.ro  prin efectuarea de rezervări sau comenzi telefonice , asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de O’Brothers Social Pub în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: SC Ecosprint 78 SRL, Aleea Sporturilor 29, Buzau, 120099,Romania sau prin e-mail la office@obrothers.ro .

 

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, O’Brothers Social Pub le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile solicitate în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii (program, disponibilitate etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing ( SMS) .

O’Brothers Social Pub poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Atunci când O’Brothers Social Pub este solicitat să furnizeze date cu caracter personal si ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

 

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-urile www.obrothers.ro si  www.facebook.com/obrothers.ro  implică: efectuarea de rezervări on-line pe site-ul www.obrothers.ro si www.facebook.com/obrothers.ro  necesită furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.obrothers.ro si www.facebook.com/obrothers.ro precum si in locatie prin rezervari personale sau telefonice  in urmatoarele scopuri:

  • asigurarea/confirmarea serviciilor de rezervari
  • asigurarea/confirmarea serviciilor de comenzi la domiciliu
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing ( SMS) .

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele instituţiilor abilitate sau dacă acest lucru este cerut de lege.

 

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

O’Brothers Social Pub poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de O’Brothers Social Pub

 

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie” ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

 

Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi Site-ul O’Brothers Social Pub.

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

Mai jos aveţi câteva link-uri, care vă explică cum puteţi schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în „opţiuni” sau în meniul de „preferinţe” al browserului. Pentru mai multe detalii puteţi folosi şi opţiunea „ajutor” a browserului dumneavoastră.

Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor săi, acest website foloseşte tehnologie de profilare anonimă a traficului web.

Suna acum!
Ne gasesti aici